NUTRILIFE Formare Profesionala si Terapii Complementare isi propune consolidarea educatiei profesionale, civile, culturale si spirituale in scopul prevenirii deficitului de competente, reintegarii socio-profesionale si crearii locurilor de munca. NUTRILIFE Formare Profesionala si Terapii Complementare promoveaza un stil de viata sanatos atat pentru preventia cat si pentru terapia bolilor secolului nostru, motiv pentru care primul curs autorizat este cel de TEHNICIAN NUTRITIONIST. Numai o nutritie adecvata si un stil de viata sanatos ne pot oferi un corp si o minte sanatoasa capabila sa faca fata tuturor provocarilor actuale .

Cursul de tehnician nutritionist, nutritie formeaza adevarati profesionisti, nu doar oameni care sa fi trecut printr-un anumit curs. Dezvoltarea cunostintelor oamenilor, dezvoltarea capacitătilor relationale, de comunicare, de inţelegere, de observaţie şi de evaluare este prioritara pentru noi, iar toate aceste lucruri le facem cu multa pasiune, implicare şi rabdare.

Vrem să schimbam vieţi. Vrem ca oamenii pregatiti de noi să porneasca mai departe cu puterea de a schimba, la randul lor, vietile altora. Evoluam o data cu domeniul si pregatim oamenii pentru o viata mai buna, prin dezvoltarea pasiunii lor şi prin dezvoltarea lor personala.

Pasiune – Pentru noi, nu este un business. Este o pasiune. Oferim mai mult decat un curs de nutritionist, oferim posibilitati de viitor pentru colaboratorii nostri. Transmitem informatii de actualitate si suntem mereu conectati la tot ceea ce se intampla in jurul nostru.

Comunicare – Suntem deschisi catre comunicare pentru că aceasta este calea prin care putem să cunoastem si să fim cunoscuti. Prin fiecare curs de nutritie sau eveniment Nutrilife sustinut, ajungem să ne cunoastem publicul, sa le oferim intotdeauna informatiile necesare şi să pastram o relatie de prietenie cu acestia.

Inovatie – Depasim constant barierele acestui domeniu si ne gandim la tot ceea ce înseamnă conex, nou sau progresiv, ceea ce ne face sa fim mai mult decât un Centru de Foramare Profesionala. Ne pregatim cursantii nu doar din punct de vedere teoretic ci si practic, si punem totodata accent pe dezvoltarea personala si pe comunicare. Oferim cursantilor nostri o experienta reala, ei avand posibilitatea de a pune în practica cunostintele acumulate cu clienti reali.

Responsabilitate – Vrem sa aducem un plus de valoare societatii in care traim. Experienta grupului de nutritie ne recomanda, iar faptul ca avem în componenta persoane reprezentative pentru fiecare parte a proiectului nostru, ne ajuta sa fim echilibrati, constienti de importanta faptelor noastre şi responsabili pentru fiecare pas pe care il facem. Nutrilife, aduce cursantii în diferite situatii practice, de la cele mai simple, pana la cele mai bizare situatii pe care le-ar putea intalni. Astfel, vor fi pregatiti chiar din prima zi in care vor lucra.

INSCRIE-TE ACUM LA CURSUL DE TEHNICIAN NUTRITIONIST!