Nutritionistul este expertul care rezolva diferitele probleme cu privire la o nutritie sanatoasa. Chiar daca nu doriti sa dezvoltati o profesie in acest domeniu, cunostintele pe care le capatati urmand cursul nostru de nutritie va ajuta sa aveti o viata sanatoasa si indelungata.

Numai o nutritie adecvata si un stil de viata sanatos ne pot oferi un corp si o minte sanatoasa capabila sa faca fata tuturor provocarilor zilnice cu care ne intalnim. Stresul si lipsa unei alimentatii corecte ne afecteaza sanatatea mai multe decat ne putem da seama si ca rezultat speranta de viata scade drastic.

Prin cursul de nutritie ne propunem sa formam adevari profesionisti, nu doar oameni cu diplome. Dezvoltarea cunostintelor oamenilor, dezvoltarea capacitătilor relationale, de comunicare, de inţelegere, de observaţie şi de evaluare este prioritara pentru noi, iar toate aceste lucruri le facem cu multa pasiune, implicare şi rabdare.

Dezvoltandu-va cunostinte de nutritie puteti ajuta la randul vostru persoanele dragi si familia pentru un stil de viata sanatos.

Vrem să schimbam vieţi. Vrem ca oamenii pregatiti de noi să porneasca mai departe cu puterea de a schimba, la randul lor, vietile altora. Evoluam o data cu domeniul si pregatim oamenii pentru o viata mai buna, prin dezvoltarea pasiunii lor şi prin dezvoltarea lor personala.

Indiferent daca doriti sa va dezvoltati un business ca nutricitan nutritionist sau doar sa capatati cunostintele necesare pentru a avea o viata sanatoasa cursul nostru de nutritie va ajuta in acest sens.

Leave a Comment